Punët e veçuara

RSS Feed për vendet më të reja të punës Vendet standarde tëe punës

 1. Type
  Full-Time
  Job
  Graphic / Web Designer Internship Job Cities: Prishtinë, Kosova. Kategoritë e Punës: Art dhe Dizajn. Llojet e Punës: Full-Time.
  Date Posted
  24 Pri 2014
 2. Type
  Full-Time
  Job
  Vozitës (Shofer) Job Cities: Prishtinë, Kosova. Kategoritë e Punës: Transport - Depo dhe Logjistikë. Llojet e Punës: Full-Time. Paga: 100 - 200.
  Date Posted
  24 Pri 2014
 3. Type
  Full-Time
  Job
  2 Kamerier/e Job Cities: Prishtinë, Kosova. Kategoritë e Punës: Gastronomi dhe Përgatitje të Ushqimit. Llojet e Punës: Full-Time. Paga: 201 - 400.
  Date Posted
  24 Pri 2014
 4. Type
  Full-Time
  Job
  2 Recepsionist/e Job Cities: Prishtinë, Kosova. Kategoritë e Punës: Të tjera. Llojet e Punës: Full-Time. Paga: 201 - 400.
  Date Posted
  24 Pri 2014
 5. Type
  Full-Time
  Job
  Programming & Training Assistant Job Cities: Prishtinë, Kosova. Kategoritë e Punës: Shërbime Sociale dhe Jo-Qeveritare. Llojet e Punës: Full-Time. Etiketat e Punës: Assistant, Corps, Peace, Programming, dhe Training.
  Date Posted
  23 Pri 2014
 6. Type
  Full-Time
  Job
  Drejtor Shkolle – 7 pozita Job Cities: Gjilan, Kosova. Kategoritë e Punës: Edukim. Llojet e Punës: Full-Time. Etiketat e Punës: Drejtor dhe Gjilan.
  Date Posted
  23 Pri 2014
 7. Type
  Full-Time
  Job
  Zyrtar i lartë për kthim Job Cities: Prishtinë, Kosova. Kategoritë e Punës: Shërbime Shtetërore dhe Qeveritare. Llojet e Punës: Full-Time. Etiketat e Punës: Kthim dhe Zyrtar.
  Date Posted
  23 Pri 2014
 8. Type
  Full-Time
  Job
  Drejtor i Drejtoratit për Promovimin e Sektorit Privat Job Cities: Prishtinë, Kosova. Kategoritë e Punës: Shërbime Shtetërore dhe Qeveritare. Llojet e Punës: Full-Time. Etiketat e Punës: Drejtor, Privat, Promovim, dhe Sektor.
  Date Posted
  23 Pri 2014
 9. Type
  Full-Time
  Job
  Drejtor i Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare Kategoritë e Punës: Shëndetësi. Llojet e Punës: Full-Time. Etiketat e Punës: Drejtor, Familjare, Mjekësia, dhe Viti.
  Date Posted
  23 Pri 2014
 10. Type
  Temporary
  Job
  Mësimdhënës – 3 pozita të lira Job Cities: Mitrovicë, Kosova. Kategoritë e Punës: Edukim. Llojet e Punës: Temporary. Etiketat e Punës: Mësimdhënës dhe Mitrovicë.
  Date Posted
  23 Pri 2014
 11. Type
  Temporary
  Job
  National Communications Expert (National Consultancy) Job Cities: Prishtinë, Kosova. Kategoritë e Punës: Shërbime Sociale dhe Jo-Qeveritare. Llojet e Punës: Temporary. Etiketat e Punës: Communications, DEED, Expert, dhe IOM.
  Date Posted
  23 Pri 2014
 12. Type
  Full-Time
  Job
  Zyrtar për Promovimin e të të Hyrave Vetanake Job Cities: Prishtinë, Kosova. Kategoritë e Punës: Shërbime Shtetërore dhe Qeveritare. Llojet e Punës: Full-Time. Etiketat e Punës: Administrim, Lokal, Vetanake, dhe Zyrtar.
  Date Posted
  23 Pri 2014
 13. Type
  Full-Time
  Job
  Asistent/e i/e Sekretariatit të Këshillit për Siguri në Komunikacionin Rrugor Job Cities: Prishtinë, Kosova. Kategoritë e Punës: Telekomunikim. Llojet e Punës: Full-Time. Etiketat e Punës: Asistent, Infrastrukturë, Komunikacion, dhe Siguri.
  Date Posted
  23 Pri 2014
 14. Type
  Full-Time
  Job
  1. Recepcioniste 2. Asistente Mjeksore 3. Hostess Kategoritë e Punës: Shëndetësi. Llojet e Punës: Full-Time.
  Date Posted
  22 Pri 2014
 15. Type
  Full-Time
  Job
  Kuzhinier/e Job Cities: Prishtinë, Kosova. Kategoritë e Punës: Gastronomi dhe Përgatitje të Ushqimit. Llojet e Punës: Full-Time.
  Date Posted
  22 Pri 2014
 16. Type
  Full-Time
  Job
  Team Leader /Office Manager Kategoritë e Punës: Menaxhment. Llojet e Punës: Full-Time. Etiketat e Punës: administrative tasks, control and compliance, dhe Coordination. Paga: 201 - 400.
  Date Posted
  22 Pri 2014
 17. Type
  Full-Time
  Job
  Përkthyes Kategoritë e Punës: Përkthim. Llojet e Punës: Full-Time.
  Date Posted
  21 Pri 2014
 18. Type
  Full-Time
  Job
  Call Agent Kategoritë e Punës: Marketing dhe PR. Llojet e Punës: Full-Time.
  Date Posted
  21 Pri 2014
 19. Type
  Full-Time
  Job
  Asistente e stomatologjisë Kategoritë e Punës: Shëndetësi. Llojet e Punës: Full-Time.
  Date Posted
  21 Pri 2014
 20. Type
  Full-Time
  Job
  7 Specialist Mjeksore Job Cities: Prishtinë, Kosova. Kategoritë e Punës: Shëndetësi. Llojet e Punës: Full-Time.
  Date Posted
  21 Pri 2014